Egyszerű és gyors ez a tésztarecept: csirkével készül
Egyszerű és gyors ez a tésztarecept: csirkével készül
Főzéskor minden 10 dkg tésztára 1 liter vízzel és 1 dkg sóval számoljunk. Ha a víz elérte a forráspontját, tegyük bele a tésztát, időnként keverjük meg favillával, vagy fakanállal és tartsuk a vizet folyamatos forrásban. A főzési idő a tészta típusától függően változik, de ezt a csomagoláson feltünteti a gyártó. A lényeg, hogy ne főzzük puhára! A tészta akkor finom igazán, ha csak al dente, azaz kissé roppanós.
Főzéskor minden 10 dkg tésztára 1 liter vízzel és 1 dkg sóval számoljunk. Ha a víz elérte a forráspontját, tegyük bele a tésztát, időnként keverjük meg favillával, vagy fakanállal és tartsuk a vizet folyamatos forrásban. A főzési idő a tészta típusától függően változik, de ezt a csomagoláson feltünteti a gyártó. A lényeg, hogy ne főzzük puhára! A tészta akkor finom igazán, ha csak al dente, azaz kissé roppanós.