Elmondta egy ötéves miskolci kislány az anyjának, milyen szörnyűségeket művel vele a szomszéd, amikor fagyizni hordja

Többszörösen minősülő szexuális erőszak miatt állítják bíróság elé a 78 éves férfit. The post Elmondta egy ötéves miskolci kislány az anyjának, milyen szörnyűségeket művel vele a szomszéd, amikor fagyizni hordja first appeared on 24.hu.

Elmondta egy ötéves miskolci kislány az anyjának, milyen szörnyűségeket művel vele a szomszéd, amikor fagyizni hordja

Többszörösen minősülő szexuális erőszak bűntette miatt állítja bíróság elé a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség azt 78 éves miskolci férfit, aki a fiatal szomszédasszonya ötéves kislányával erőszakoskodott.

A nyugdíjas férfi egy miskolci társasházban lakott, és jó kapcsolatba került a szomszédos lakásban élő nővel, aki egyedül nevelte kisgyermekét. Átjártak egymáshoz, és a férfi gyakran élelmiszerrel is támogatta őket. Az édesanya megengedte, hogy lánygyermekét a férfi elvigye, és ez alatt ő is látta el a felügyeletét.

A vádirat szerint az elkövető 2021 szeptemberében több esetben is elvitte a kislányt fagyizni, és ezt arra használta fel arra, hogy fajtalankodjon a kislánnyal a kocsijában. A kislány azért nem szólt az édesanyjának, mert a férfi megtiltotta neki.

Szeptember végén a férfi ismét elvitte a gyermeket fagylaltozni, majd visszafelé megálltak egy játszótérnél. A 78 éves férfi  az autó hátsó ülésén levetkőztette a kislányt, majd szexuális cselekményt végzett a sérelmére. Hazaérve, a kislány a férfi tiltása ellenére, valamennyi eseményről beszámolt az édesanyjának.

Az ügyészség fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást kért a bűnügyi felügyelet alatt álló férfire azzal, hogy feltételes szabadságra nem bocsátható.

The post Elmondta egy ötéves miskolci kislány az anyjának, milyen szörnyűségeket művel vele a szomszéd, amikor fagyizni hordja first appeared on 24.hu.