Elronthatatlan receptek a Telexen, kezdőknek: így süss rántottát!

Indul a Telex főzőiskolája: világosan, egyszerűen leírt receptek, trükkök, technikák, amelyekkel tényleg bárki boldogul: a rántottától a paprikás csirkéig. Hogy kell feltörni egy tojást? Mit jelent az, hogy csipetnyi? Az alapoktól indulunk, majd fokozatosan emeljük a szintet.

Elronthatatlan receptek a Telexen, kezdőknek: így süss rántottát!
Minden egyre drágább, így mostanra az is elkezdett barátkozni az otthon főzés gondolatával, aki eddig csak teát és mikrós lasagnét készített. Nincs mese, még a magas energiaárakkal számolva is sokkal olcsóbb ebédet főzni magunknak, mint étterembe menni vagy házhoz rendelni. A Telex gasztro rovata gyakran szól olyanokhoz, akik már évek óta főznek, de új dolgokat szeretnének kipróbálni, vagy megszokott ételek módszereit tökéletesítenék. Most viszont azoknak segítünk, akik nem szoktak maguknak főzni semmit, vagy azért, mert azt gondolják magukról, hogy nem tudnak, vagy mert nem az alapoknál kezdték a tanulmányaikat.