Erdélyi Mónika ünnepi reformjának katasztrófa lett a vége

Nem csoda, hogy az egykori tévés úgy döntött, inkább visszatér a rég bevált recepthez. The post Erdélyi Mónika ünnepi reformjának katasztrófa lett a vége first appeared on Story.

Erdélyi Mónika ünnepi reformjának katasztrófa lett a vége

Erdélyi Mónika még néhány évvel ezelőtt megpróbált változtatni a karácsonyi menün, de nem kellett volna. „Tonhalat készítettem, de nem sült el jól, mert felrobbant a sütőben, és minden szilánkosra tört. Úgyhogy visszatértem a libához − mesélte a Story ünnepi duplaszámában Erdélyi Mónika. − Aztán egyszer olyan is előfordult, hogy olyan jól a sikerült a köretnek szánt sonkás karfiol, hogy senki sem kóstolta meg a főfogást. Miután mindenki hazament, azon tűnődtem, mi a fenéért fáradtam ennyit.”

Többször esett már abba a hibába, hogy túlságosan sok fogással próbálta elkápráztatni a vendégeit, de aztán radikális döntést hozott. „A karácsony rólam is szóljon, ne csak a 8-10 órás főzésről. Volt, hogy úgy éreztem magam, mint egy cseléd, még sminkelni sem volt időm, de aztán megreformáltam a beosztást: 24-ére maximum a liba és egy rövid desszert elkészítése maradhat. Egyébként meg feltett lábbal nyálas karácsonyi filmeket nézünk egész nap. Sokkal jobb a szeretteinkkel lenni, mint naphosszat a tűzhely mellett állni ezen a szép napon.”

További részletek a legfrissebb Storyban!

Kiemelt kép: Archív

The post Erdélyi Mónika ünnepi reformjának katasztrófa lett a vége first appeared on Story.