Ezzel kente be a hónalját, többé nem volt szüksége izzadásgátlóra

Vannak olyan személyek, akik nem csak a nyári kánikulában, de a hűvösebb időjárásban is nagyon izzadnak. A izzadás egy természetes, és igen hasznos folyamat, azonban van, amikor már érdemes tenni ellene valamit, ilyenkor jobb, ha mérsékeljük egy kicsit.   Bizonyos helyzetekben akár kellemetlen is lehet az izzadás, annak érdekében, hogy csökkenteni tudd a folyamatot, próbáld […] The post Ezzel kente be a hónalját, többé nem volt szüksége izzadásgátlóra appeared first on Tudasfaja.com.

Ezzel kente be a hónalját, többé nem volt szüksége izzadásgátlóra

Vannak olyan személyek, akik nem csak a nyári kánikulában, de a hűvösebb időjárásban is nagyon izzadnak. A izzadás egy természetes, és igen hasznos folyamat, azonban van, amikor már érdemes tenni ellene valamit, ilyenkor jobb, ha mérsékeljük egy kicsit.

 

Bizonyos helyzetekben akár kellemetlen is lehet az izzadás, annak érdekében, hogy csökkenteni tudd a folyamatot, próbáld ki az alábbi lehetőségek közül valamelyiket.

Szódabikarbóna

Mindig legyen nálad egy kis tasak szódabikarbóna, hiszen nagyon jól jöhet a kellemetlen helyzetekben. Hatékonyan csökkenti az izzadságot, és megszabadít a kellemetlen szagoktól is.

Egy kevés szódabikarbónát keverj el annyi vízzel, hogy pasztaszerű állagot kapj belőle. Kend be a hónaljad vele, várj, míg megszárad, majd a felesleget töröld le egy szalvétával.

Ha a lábad is izzad, akkor szórj a cipődbe egy kevés szódabikarbónát, és így csökkentheted a lábizzadást.

Citrom

A citromlé magas savtartalma miatt kiválóan csökkenti az izzadást, a kellemetlen szagokat, és megakadályozza a baktériumok szaporodását is.

Spricceld be a hónaljad egy kevés citromlével, így elkerülheted az izzadást.


Almaecet

Az almaecet megöli a baktériumokat, így nem kell kellemetlen testszaggal küzdened.

Két rész almaecetet, keverj el egy rész vízzel, majd márts bele egy vattakorongot, és töröld át vele a hónaljad. Minden este lefekvés előtt ismételd meg a műveletet.

Fekete tea

A fekete tea igen gazdag taninban, ezért csökkenti a verejtékmirigyek működését. Készíts egy erős fekete tea főzetet, és napi rendszerességgel mosd le vele a hónaljad.

tudasfaja.com

The post Ezzel kente be a hónalját, többé nem volt szüksége izzadásgátlóra appeared first on Tudasfaja.com.