Fél év után kapott Michelin-csillagot a bajor faluban a magyar séf konyhája

Fodor Zsolt huszonnyolc éve ment ki külföldre, ma már három éttermet visz, és bár nem tervez hazajönni, magyar fogást mindig kínál az étlapon. Jakabfi Dávid a tányérdesszertek szakértője, ő is külföldön kezdte, aztán hazahozta a tudást. A Kiment, bejött következő adása.

Fél év után kapott Michelin-csillagot a bajor faluban a magyar séf konyhája

  • Fodor Zsolt séf a főszezonban három éttermet visz a bajor Stanggass faluban
  • A környéken nem az övé az egyetlen Michelin-csillagos étterem
  • Huszonnyolc éve, tizenkilenc évesen indult el külföldre, és bár azt mondja, az eleje kemény volt, nem bánt meg semmit
  • A napokban a szakácsaival együtt továbbképzésen járt Jakabfi Dávidnál, aki szintén külföldön vált a tányérdesszertek szakértőjévé
  • Fodor Zsolt nem akar hazajönni, Jakabfi Dávid, amint tehette, hazatért
  • A külföldön is sikeres magyarokat bemutató Kiment, bejött podcast következő adása

A műsor meghallgatható a 444 Spotify és Apple Podcast csatornáján is.