Gyász – Stroke-ot kapott, majd elhunyt a csodálatos színésznő

Meghalt Judy Farrell amerikai színésznő – értesült a TMZ hírportál. A filmsztár fia, Michael elmondta, édesanyja vasárnap egy kórházban hunyt el, kilenc nappal a stroke-ja után.   A neves színésznő a kórházban végig éber volt, és még meg tudta szorítani szerettei kezét, ám beszélni már nem volt képes. Judy Farrell leghíresebb, világszerte ismert szerepe M.A.S.H. […] The post Gyász – Stroke-ot kapott, majd elhunyt a csodálatos színésznő appeared first on Tudasfaja.com.

Gyász – Stroke-ot kapott, majd elhunyt a csodálatos színésznő

Meghalt Judy Farrell amerikai színésznő – értesült a TMZ hírportál. A filmsztár fia, Michael elmondta, édesanyja vasárnap egy kórházban hunyt el, kilenc nappal a stroke-ja után.

 

A neves színésznő a kórházban végig éber volt, és még meg tudta szorítani szerettei kezét, ám beszélni már nem volt képes.

Judy Farrell leghíresebb, világszerte ismert szerepe M.A.S.H. sorozat Able nővére volt, de játszott Az Androméda-törzsben, A bensőséges idegenben is, A balfácán, a Quincy M.E. és a Fame sorozatokban is.

Miután 1983-ban elvált első férjétől, két évvel később Joe Bratcher felesége lett. Két gyermekük született, Michael és Erin. Judy Farrell 84 évet élt.The post Gyász – Stroke-ot kapott, majd elhunyt a csodálatos színésznő appeared first on Tudasfaja.com.