Gyömbér fogyasztásánál feltétlenül tartsd be ezeket a szabályokat, mert veszélyes lehet!

Eltekintve attól, hogy a gyömbér számos betegség gyógyítására alkalmas, komoly egészségügyi veszélyt is jelenthet, ha nem megfelelően fogyasztjuk. Erről azonban kevés helyen olvasni, senki nem hívja fel rá a figyelmet!   Különösen akkor veszélyes, ha véralvadásgátlók, béta-blokkolók és inzulin alapú gyógyszerek mellé alkalmazzuk. A gyömbér az alábbi betegségekre,problémákra jelent gyógyírt:  ízületi fájdalmak, azaz enyhíti izom- […] The post Gyömbér fogyasztásánál feltétlenül tartsd be ezeket a szabályokat, mert veszélyes lehet! appeared first on Tudasfaja.com.

Gyömbér fogyasztásánál feltétlenül tartsd be ezeket a szabályokat, mert veszélyes lehet!

Eltekintve attól, hogy a gyömbér számos betegség gyógyítására alkalmas, komoly egészségügyi veszélyt is jelenthet, ha nem megfelelően fogyasztjuk. Erről azonban kevés helyen olvasni, senki nem hívja fel rá a figyelmet!

 

Különösen akkor veszélyes, ha véralvadásgátlók, béta-blokkolók és inzulin alapú gyógyszerek mellé alkalmazzuk.

A gyömbér az alábbi betegségekre,problémákra jelent gyógyírt: 

  • ízületi fájdalmak, azaz enyhíti izom- és csontfájdalmat
  • immunrendszer erősítése
  • hányinger, migrén, és a köhögés tüneteinek enyhítése
  • csökkenti az emésztési problémákat, mint a hasmenés, görcsök, böfögés, székrekedés, aranyér
  • javítja a vérkeringést és megakadályozza a vérrögök képződését
  • csökkenti a koleszterin- és vércukorszintet
  • megakadályozza a rákos sejtek növekedését
  • eltávolítja a méreganyagokat a szervezetből

Fertőtlenítő hatásának köszönhetően a gyömbért már régóta használják különböző egészségügyi problémák kezelésére. Univerzális természetes orvosságként tartják számon. Azonban a gyömbéres kezelés nem ajánlott mindenkinek, lássuk kiknek ajánlott kerülni:Terhes nők

Erős stimulánsokat tartalmaz, amely kiválthatja a koraszülést. Terhes nők mindenképpen kerüljék, különösen a terhesség utolsó harmadában.

Azok, akik szeretnének hízni

A gyömbér -köztudott- rendkívül előnyös azok számára, akik fogyni szeretnének, mert nagy mértékben elősegíti a zsírégetést. Ha hízni szeretnénk, vagy valamilyen egészségügyi probléma miatt tanácsosabb lenne néhány kilót felszedni, akkor felejtsük el a gyömbért!Vérrendellenességek

Azok az emberek, akik valamilyen vérrendellenességben szenvednek, mint például a hemofília, kerüljék a gyömbér fogyasztását, mivel befolyásolja a vérkeringést, amely bizonyos betegségek esetében nem előnyös.

Vérnyomás csökkentők és cukor-gyógyszerek

A gyömbér kölcsönhatásba léphet bizonyos gyógyszerekkel, különösen a vérnyomás csökkentőkkel, a béta-blokkolókkal és az inzulin alapú gyógyszerekkel. Tehát, ha rendszeresen szedünk a vérnyomásra, vagy a cukorbetegségre gyógyszert, akkor mindenképp kerüljük a gyömbér fogyasztását!

Szerző: tudasfaja.com

The post Gyömbér fogyasztásánál feltétlenül tartsd be ezeket a szabályokat, mert veszélyes lehet! appeared first on Tudasfaja.com.