Ha te is vettél ilyen terméket a Tescoban, NE EDD MEG!

Tatabányán, a Tesco áruházában rendkívüli eset történt, amikor kukacok jelentek meg a Lindt Nuxor bonbonok dobozain.   A helyi hírportál, a kemma.hu által megosztott videó tanúsága szerint körülbelül hét, mintegy egycentis fehér kukac mászott az édességeket tartalmazó dobozokon. A felvétel láttán azonnal beindultak a vizsgálatok annak érdekében, hogy kiderüljön, hogyan kerülhettek a kukacok a csokoládécsomagokba. […] The post Ha te is vettél ilyen terméket a Tescoban, NE EDD MEG! appeared first on Tudasfaja.com.

Ha te is vettél ilyen terméket a Tescoban, NE EDD MEG!

Tatabányán, a Tesco áruházában rendkívüli eset történt, amikor kukacok jelentek meg a Lindt Nuxor bonbonok dobozain.

 

A helyi hírportál, a kemma.hu által megosztott videó tanúsága szerint körülbelül hét, mintegy egycentis fehér kukac mászott az édességeket tartalmazó dobozokon.

A felvétel láttán azonnal beindultak a vizsgálatok annak érdekében, hogy kiderüljön, hogyan kerülhettek a kukacok a csokoládécsomagokba. Bár az okok még nem tisztázottak, elképzelhető, hogy a bonbonokban található törökmogyoró lehetett a vonzó tényező, amely vonzotta a rovarokat.

A Tesco azonnal cselekedett a probléma észlelése után, és kivonta a terméket a forgalomból, majd megsemmisítette azt. Az áruházban az eset után fertőtlenítő takarítást hajtottak végre, és a kártevőirtó partnerükkel együtt átvizsgálták az üzlet teljes területét.

A Tesco közleményében elmondta, hogy az esetet komolyan veszik, és az ország összes áruházában együttes vizsgálatot tartanak a Lindt csokoládé beszállítójával.

Az üzletlánc kiemelte elkötelezettségét a magas minőségű élelmiszerek biztosítása iránt, és minden szükséges intézkedést megtesz annak érdekében, hogy megőrizze vásárlói bizalmát. Az ügyben folyamatosan zajlik a vizsgálat, és a szükséges intézkedéseket meghozzák az esetleges higiéniai problémák kivédése érdekében.

@drhorvathcsabaaaaa #tesco ♬ eredeti hang – Horváth Csaba

The post Ha te is vettél ilyen terméket a Tescoban, NE EDD MEG! appeared first on Tudasfaja.com.