Ha te is vettél ilyet az Aldiban ne edd meg, azonnal vidd vissza – Vérmérgezést és agyhártyagyulladást okozhat

Az Aldi visszahívta a forgalomból a Baromfirudacska 1000g nevű termékét. A visszahívásra azért volt szükség, mert az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. és a szállító Merian Foods Élelmiszeripari Kft. Listeria monocytogenes baktérium esetleges jelenléte miatt döntött így. Mindezt a Nébih közölte az MTI-vel csütörtökön. Tájékoztatásuk szerint a visszahívás kizárólag a 2023.06.12. minőségmegőrzési idejű, L1132.BB.3.4. tételszámú Baromfirudacska […] The post Ha te is vettél ilyet az Aldiban ne edd meg, azonnal vidd vissza – Vérmérgezést és agyhártyagyulladást okozhat appeared first on Tudasfaja.com.

Ha te is vettél ilyet az Aldiban ne edd meg, azonnal vidd vissza – Vérmérgezést és agyhártyagyulladást okozhat

Az Aldi visszahívta a forgalomból a Baromfirudacska 1000g nevű termékét. A visszahívásra azért volt szükség, mert az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. és a szállító Merian Foods Élelmiszeripari Kft. Listeria monocytogenes baktérium esetleges jelenléte miatt döntött így.

Mindezt a Nébih közölte az MTI-vel csütörtökön.

Tájékoztatásuk szerint a visszahívás kizárólag a 2023.06.12. minőségmegőrzési idejű, L1132.BB.3.4. tételszámú Baromfirudacska 1000 g termékre vonatkozik.

AZ ÉRINTETT TERMÉK BÁRMELYIK ALDI ÜZLETBE VISSZAVIHETŐ, AZ ÁRÁT BLOKK NÉLKÜL IS VISSZATÉRÍTIK.

Az üzletlánc a visszahívásról a honlapján tájékoztatta vásárlóit.


The post Ha te is vettél ilyet az Aldiban ne edd meg, azonnal vidd vissza – Vérmérgezést és agyhártyagyulladást okozhat appeared first on Tudasfaja.com.