Hatalmas botrány a Cápák között-ben – Ilyet még egyik cápa sem tett a kamerák előtt

A Cápák között 8. adása nem volt mindennapi, a cápák előtt megjelent ugyanis egy apa-fia páros, akik heves érzelmeket váltottak ki a cápákból, de ahogyan az ajánlat tétel végződött, arra nincsenek szavak.   A Smart Capacit System-ben Lengyel Kristóf IT szakember egy, az elektromos autók társasházi és irodaházi töltését optimalizáló szoftvert fejlesztett édesapja cégében, amivel kiakasztotta […] The post Hatalmas botrány a Cápák között-ben – Ilyet még egyik cápa sem tett a kamerák előtt appeared first on Tudasfaja.com.

Hatalmas botrány a Cápák között-ben – Ilyet még egyik cápa sem tett a kamerák előtt

A Cápák között 8. adása nem volt mindennapi, a cápák előtt megjelent ugyanis egy apa-fia páros, akik heves érzelmeket váltottak ki a cápákból, de ahogyan az ajánlat tétel végződött, arra nincsenek szavak.

 

A Smart Capacit System-ben Lengyel Kristóf IT szakember egy, az elektromos autók társasházi és irodaházi töltését optimalizáló szoftvert fejlesztett édesapja cégében, amivel kiakasztotta az egyik Cápát.

Lakatos István befektető egy egyszerű kérdést tett fel a hozzájuk érkező fiatalembernek, aki miután nem tudott válaszolni a kérdésre, rettentően felbosszantotta az üzletembert, aki végül kissé felemelt hangon kirohant a stúdióból.

Hogy van képed idejönni, és egymilliárdra értékelni egy céget, amikor azt sem tudod, hogy mennyiért adod a terméket?

Ha kíváncsi vagy rá, mi történt azután, miután az üzletember visszament a stúdióba, nézd meg az alábbi videóban: 

The post Hatalmas botrány a Cápák között-ben – Ilyet még egyik cápa sem tett a kamerák előtt appeared first on Tudasfaja.com.