Havonta háromszor jövök a Pléh Csárdába, kérlek, ne írd le a nevemet

Néhány nappal a gigantikus rántott húsaival ismertté vált kifőzde tulajdonosának halála után is ütemtévesztés nélkül gyülekeznek a vendégek ebédidőben. Bábel Istvánról többen a kegyelet hangján szólnak evés közben, az alkalmazottak pedig azt ígérik, semmin nem változtatnak majd.

Havonta háromszor jövök a Pléh Csárdába, kérlek, ne írd le a nevemet
Semmin nem fogunk változtatni, ígéri az egyik alkalmazott néhány nappal azután, hogy a rákospalotai Pléh Csárda Facebook-oldalán megjelent az alapító-tulajdonos halálhíre. A konyhán dolgozó csapat nem árulja el Bábel István titkait, bár azok nem is megfejthetetlenek, állapítottuk meg a helyszínen, ahol merőben eltérő élethelyzetű emberek várakoztak az esőben az elfogyaszthatatlan méretű rántott húsra, a félliteres levesekre és a csecsemőfej-méretű cordon bleu-re.