Hódi Pamela sokat mutató fotója: kap hideget-meleget a kép miatt

Hódi Pamela letarolta az internetet elképesztően szexi fotójával. Az édesanya megmutatta, hogy mennyire jól néz ki a szülés után. Az “jól” szó nem adja vissza teljesen azt, amit láthat. Nézze meg Ön is, milyen lenyűgözően néz ki!   Hódi Pamela korábban natúr színű, kényelmes ruhákban volt látható a közössági oldalán. Az édesanya beszélt arról, hogy […] The post Hódi Pamela sokat mutató fotója: kap hideget-meleget a kép miatt appeared first on Tudasfaja.com.

Hódi Pamela sokat mutató fotója: kap hideget-meleget a kép miatt

Hódi Pamela letarolta az internetet elképesztően szexi fotójával. Az édesanya megmutatta, hogy mennyire jól néz ki a szülés után. Az “jól” szó nem adja vissza teljesen azt, amit láthat. Nézze meg Ön is, milyen lenyűgözően néz ki!

 

Hódi Pamela korábban natúr színű, kényelmes ruhákban volt látható a közössági oldalán. Az édesanya beszélt arról, hogy ő igyekszik mindent rendben tartani, miközben két gyermeke van. Bár látszott, hogy hamar visszanyerte alakját a szülés után, nem mutatott túl sokat magából. Most azonban egy lenyűgöző képet osztott meg a követőivel, amely egy fekete bodyban mutatta meg a testét, bőrkabáttal a vállán.  Nézze meg a képet, hogy lássa, hogyan néz ki Hódi Pamela!

 Ide kattintva nézhető meg.
“Ez igen! A NŐ, csupa nagybetűvel!” – érkezett a bók egy követőjétől.

“Brutál dögös, nagyon jó” – írta egy másik hozzászóló.

“Csodaszép vagy Pami! Brutál!” – jegyezte meg egy kommentelő.

A kép mellé Pamela az alábbi szöveget csatolta:

Ritkaság rólam az oldalamonez jutott eszembe, akkor, amikor gondolkoztam, mit írjak ehhez a képhez. Tudjuk, tudjuk, attól, hogy anya vagy, még lehetsz sexy, csinos és nem csak felesége a férjednek bla, bla, bla. Jó nap volt, élveztük a fotózást, jó anyag lett– olvasható a bejegyzés mellett.

Voltak akik kritikát fogalmaztak meg. 

“A melledre odafigyelhettek volna, hogy ne látszódjon ki alul…”

“Jó kép, csak nekem a kezed olyan kitekeredetten áll. Lehet, a kilátszó cici is a szexiség miatt lett kitalálva, mégis olyan érzés mintha nem figyeltek volna oda a részletekre. Ezeket leszámítva tetszik.”

“Ez a tátott száj nem túl szexi, inkább ciki.”

The post Hódi Pamela sokat mutató fotója: kap hideget-meleget a kép miatt appeared first on Tudasfaja.com.