Hogyan panírozz liszt nélkül? Ezzel a módszerrel 100-szor finomabb lesz a rántott hús!

Ilyet biztosan nem hallottál még, hogy a panírozáshoz ne kelljen liszt. Hidd el, mi is tátott szájjal maradtunk, amikor meghallottuk, de, miután kipróbáltuk, nem győztünk csodálkozni, hogy mennyire finom lett!   Nézzük mi kell a bundához, ha nem szükséges liszt! Hozzávalók: 4 csirkemell 40 gramm méz 30 mustár 3-4 cikk fokhagyma 50 gramm majonéz só […] The post Hogyan panírozz liszt nélkül? Ezzel a módszerrel 100-szor finomabb lesz a rántott hús! appeared first on Tudasfaja.com.

Hogyan panírozz liszt nélkül? Ezzel a módszerrel 100-szor finomabb lesz a rántott hús!

Ilyet biztosan nem hallottál még, hogy a panírozáshoz ne kelljen liszt. Hidd el, mi is tátott szájjal maradtunk, amikor meghallottuk, de, miután kipróbáltuk, nem győztünk csodálkozni, hogy mennyire finom lett!

 

Nézzük mi kell a bundához, ha nem szükséges liszt!

Hozzávalók:

  • 4 csirkemell
  • 40 gramm méz
  • 30 mustár
  • 3-4 cikk fokhagyma
  • 50 gramm majonéz
  • piros paprika
  • 30 ml növényi olaj

Elkészítés:

Egy tálban keverd el a mustárt, az olajat, az összezúzott fokhagymát, a mézet, a paprikát, és a majonézt.

Sózd meg ízlés szerint, és adhatsz hozzá apróra vágott fűszernövényeket is. Kevered jól el!




Mosd meg alaposan a csirkemellet, vágd vékony szeletekre, majd tedd bele a szószba, és hagyd állni 1-2 órán keresztül. Ezután szedd ki a szószból, és tedd a húsokat egy sütőpapírral bélelt tepsibe.

Tedd a tepsit a 180 fokra előmelegített sütőbe, és süsd 40 percen keresztül. Közben meg is fordíthatod, hogy mindkét oldala egyenletesen süljön. Tálald a kedvenc salátáddal, vagy köreteddel.

tudasfaja.com

The post Hogyan panírozz liszt nélkül? Ezzel a módszerrel 100-szor finomabb lesz a rántott hús! appeared first on Tudasfaja.com.