Hosszú hónapok után végre elmúlt a gyomorégésem, amióta az indiai szomszédom elárulta ennek a természetes probiotikus italnak a receptjét

A kanji (kandzsi) ősi indiai probiotikus ital, mely Észak-Indiából terjedt el az ország többi részén. Segíti az emésztést, enyhíti a gyomorégést, sőt még fogyasztó hatása is van. Az elkészített ital egy hétig eláll a hűtőszekrényben, ebéd vagy vacsora előtt fogyassz belőle kb. 1 decit. Íme a recept!

Hosszú hónapok után végre elmúlt a gyomorégésem, amióta az indiai szomszédom elárulta ennek a természetes probiotikus italnak a receptjét
A kanji (kandzsi) ősi indiai probiotikus ital, mely Észak-Indiából terjedt el az ország többi részén. Segíti az emésztést, enyhíti a gyomorégést, sőt még fogyasztó hatása is van. Az elkészített ital egy hétig eláll a hűtőszekrényben, ebéd vagy vacsora előtt fogyassz belőle kb. 1 decit. Íme a recept!