Így készül a rizottó: ínycsiklandó olasz specialitás Fásy Ádámtól

Erre a hét végére Fásy Ádám az olasz konyha egyik alapételét, a rizottót ajánlja. Krémes állagú és számos ízesítéssel készülhet, gömbölyű szemű rizst használunk hozzá, amelynek haraphatóra kell főnie, mint a tésztának. Ezúttal diós változatban készíthetjük el, fekete kaviárral és friss zöldsalátával kínálva.

Így készül a rizottó: ínycsiklandó olasz specialitás Fásy Ádámtól
Erre a hét végére Fásy Ádám az olasz konyha egyik alapételét, a rizottót ajánlja. Krémes állagú és számos ízesítéssel készülhet, gömbölyű szemű rizst használunk hozzá, amelynek haraphatóra kell főnie, mint a tésztának. Ezúttal diós változatban készíthetjük el, fekete kaviárral és friss zöldsalátával kínálva.