Így néz ki Lagzi Lajcsi otthona. Nem semmi, ami ott van

Ezt neked is látnod kell.   Galambos Lajos mocsai birtoka most eladó, amelyről korábban sokat lehetett hallani a különböző fórumokon. A hírt először a Pénzcentrum közölte, hogy a birtok jelenleg 13 millió euróért vásárolható meg, ami forintban átszámolva 5,2 milliárdot jelent. Továbbá, tudjuk, hogy a birtokot 7 évvel ezelőtt, a Dáridó korábbi házigazdája döntötte el […] The post Így néz ki Lagzi Lajcsi otthona. Nem semmi, ami ott van appeared first on Tudasfaja.com.

Így néz ki Lagzi Lajcsi otthona. Nem semmi, ami ott van

Ezt neked is látnod kell.

 

Galambos Lajos mocsai birtoka most eladó, amelyről korábban sokat lehetett hallani a különböző fórumokon. A hírt először a Pénzcentrum közölte, hogy a birtok jelenleg 13 millió euróért vásárolható meg, ami forintban átszámolva 5,2 milliárdot jelent. Továbbá, tudjuk, hogy a birtokot 7 évvel ezelőtt, a Dáridó korábbi házigazdája döntötte el eladni, és korábban egy német oldalon 2,6 milliárd forintért hirdették meg.

Korábban a médiában sokat lehetett hallani egy csodálatos otthonról, sőt, több riport is készült róla, ami miatt sokan már részletesen ismerik a birtokot. A birtokhoz egy kastélyszerű kúria, egy őspark, egy halastó és egy úszómedence is tartozik. A kúria lakóterülete 920 négyzetméter, amely a földszinten egy hatalmas nappalit, könyvtárszobát és képgalériát tartalmaz. Az ingatlanban négy hálószoba és négy fürdőszoba is található.A birtok teljes területe 13 061 négyzetméter.

Az ingatlan hirdetésében említik, hogy a tartózkodást lovaglási, halászati és vadászati programok is feldobják. A kastély 1904-ben épült, és Mocsa településen található, Komárom-Esztergom megyében. Közel van a tóvároshoz, Tatához, valamint a megyeszékhelyhez, Tatabányához.

A házról készült képeket itt tudod megnézni.

The post Így néz ki Lagzi Lajcsi otthona. Nem semmi, ami ott van appeared first on Tudasfaja.com.