Íme a híres 3 napos burgonya diéta, amiért megőrül a világ!

Gyakran fogyasztjuk a burgonyát köretként, főételként, ezért sokak kedvence is. Nagyon kevesen ismerik azonban, hogy a burgonya rendkívül hasznos a fogyásban.   Létezik ugyanis egy híres 3 napos diétát menü, amelynek segítségével akár egy méretet le is faraghatunk jelenlegi súlyunkból. Ez egy enyhe, lúgosító méregtelenítő diéta. Hatására a szervezetben felhalmozott ödémák és gyulladást keltő anyagok […] The post Íme a híres 3 napos burgonya diéta, amiért megőrül a világ! appeared first on Tudasfaja.com.

Íme a híres 3 napos burgonya diéta, amiért megőrül a világ!

Gyakran fogyasztjuk a burgonyát köretként, főételként, ezért sokak kedvence is. Nagyon kevesen ismerik azonban, hogy a burgonya rendkívül hasznos a fogyásban.

 

Létezik ugyanis egy híres 3 napos diétát menü, amelynek segítségével akár egy méretet le is faraghatunk jelenlegi súlyunkból.

Ez egy enyhe, lúgosító méregtelenítő diéta. Hatására a szervezetben felhalmozott ödémák és gyulladást keltő anyagok egy jó része kiürül. A szövetek tehermentesülnek, javul a keringés, a kúrázó frissebbnek, fittebbnek, mozgékonyabbnak érzi magát, teljesítménye is jelentősen javul.

1. nap

Reggeli : 1 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt

Ebéd: 2 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt

Vacsora: 2 csésze joghurt2. nap

Reggeli: 1 csésze joghurt

Ebéd: 2 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt

Vacsora:  1 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt

3. nap

Reggeli: 1 főtt burgonya (só)

Ebéd:  1 főtt burgonya (só), 1 csésze joghurt

Vacsora: 1 pohár joghurt

Szerző: tudasfaja.com

The post Íme a híres 3 napos burgonya diéta, amiért megőrül a világ! appeared first on Tudasfaja.com.