Köhögés elleni cukorka házilag, természetesen – Jobb, mint bármilyen köptető, szirup, vagy szopogató tabletta!

A csúnya köhögésen sokszor egy cukorka képes enyhíteni, főleg, ha olyan szituációban vagyunk, ahol másokat zavarhatunk. Ne a drága gyógyszerezett cukorkát vásároljuk, hanem készítsünk gyors “orvosságot” magunknak természetesen, házilag.     Mindnyájunknak bőséges tapasztalatunk van a nátha, a meghűlés kezelésében. A praktikáknak se szeri se száma, mindenkinek van egy jól bevált gyógymódja, ami az esetek […] The post Köhögés elleni cukorka házilag, természetesen – Jobb, mint bármilyen köptető, szirup, vagy szopogató tabletta! appeared first on Tudasfaja.com.

Köhögés elleni cukorka házilag, természetesen – Jobb, mint bármilyen köptető, szirup, vagy szopogató tabletta!

A csúnya köhögésen sokszor egy cukorka képes enyhíteni, főleg, ha olyan szituációban vagyunk, ahol másokat zavarhatunk. Ne a drága gyógyszerezett cukorkát vásároljuk, hanem készítsünk gyors “orvosságot” magunknak természetesen, házilag.

 

 

Mindnyájunknak bőséges tapasztalatunk van a nátha, a meghűlés kezelésében. A praktikáknak se szeri se száma, mindenkinek van egy jól bevált gyógymódja, ami az esetek bizonyos hányadában segíthet a problémán.

A gyógyszertárakban számos terméket lehet találni ilyen célokra, főleg a különböző cukorkák és italporok örvendenek nagy népszerűségnek a páciensek körében. Ezen termékek közül ugyanakkor számos olyan van, amelyik hűsíti ugyan a torkot, de sok cukrot tartalmaz, emelhetik a pulzusszámot, ha nagy adagot veszünk be egyszerre, így több kárt okozhatnak, mint amennyi hasznot hajthatnak.Hűlés, megfázás, nátha esetén ezért, ha nem komoly a baj, jobban tesszük, ha a természetes módszereket vesszük igénybe, hisz azok tökéletes alternatívái a cukorkáknak, italporoknak, ráadásul alig igényelnek anyagi ráfordítást.

Kövessük az alábbi utasításokat, és készítsük el magunk a teljesen természetes, organikus köhögés elleni cukorkánkat:

Hozzávalók:– Tisztított víz
– Házi méz
– 5 teáskanál házi gyógynövénykeverék: csúszós szilfa, kamilla, eukaliptusz levél, édesgyökér, ökörfarkkóró

Elkészítés:

Egy edényben forraljuk fel a vizet, majd adjuk hozzá a gyógynövénykeveréket, amit folyamatos kevergetés mellett áztatunk.

Miután jól kiázott a keverék, öntsük át egy szűrőn. Ami fennmaradt azt öntsük vissza az edénybe és adjunk hozzá két csésze mézet.

A keveréket hagyjuk melegedni. Ezt követően nincs más dolgunk, mint hagyni kihűlni, majd különböző alakúra formálhatjuk a masszát, és kész is a saját gyártású köhögés elleni cukorka.

 

forrás

The post Köhögés elleni cukorka házilag, természetesen – Jobb, mint bármilyen köptető, szirup, vagy szopogató tabletta! appeared first on Tudasfaja.com.