Korda György: Időnként szomorkodom, amikor eszembe jut a korom

Ilyenkor a felesége, Balázs Klári vigasztalja. The post Korda György: Időnként szomorkodom, amikor eszembe jut a korom first appeared on 24.hu.

Korda György: Időnként szomorkodom, amikor eszembe jut a korom

A Korda Györgyék a hot! magazinnak adtak interjút, melyben egyebek mellett az is szóba került, hogy ahogy mindenkinek, úgy nekik is akadnak egészségi problémáik, illetve egyéb nehézségeik.

A házasságunkban inkább én vagyok az, akit meg kell vigasztalni. Ugyanis időnként szomorkodom, amikor eszembe jut a korom, illetve az, mennyi feladat áll előttem; ilyenkor Klárika viccelődéssel elveszi a nehézségek élét

idézte az énekest a hot! nyomán a Blikk.

Korda az interjúban arról is beszélt, hogy miután annak idején be kellett vonulnia katonának, majd két év után leszerelt, azt hitte, vége a karrierjének. Attól tartott ugyanis, hogy ekkora kihagyás után az emberik elfelejtik, ennek viszont éppen az ellenkezője történt.

Ami a jól működő kapcsolatot illeti, Balázs Klári a fiataloknak azt tanácsolta: ne akarják megváltoztatni a párjukat, próbálják olyannak elfogadni, amilyen, és ne szakítsanak azonnal egy veszekedés után.

Várjanak negyed órát, majd puszilják meg egymást. Ezt mi mindig így csináljuk

– mondta az énekesnő.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HOT! Magazin (@hotmagazin) által megosztott bejegyzés

The post Korda György: Időnként szomorkodom, amikor eszembe jut a korom first appeared on 24.hu.