Krausz Gábor azt mondja, albérletben spórolnak egy saját otthonra: Ennyire vagyunk százmilliókkal kitömve

Hozzáteszi: szerinte minden nagy fesztivál állami pénzből valósul meg, feleségét mégsem hívják egyikre sem. The post Krausz Gábor azt mondja, albérletben spórolnak egy saját otthonra: Ennyire vagyunk százmilliókkal kitömve first appeared on 24.hu.

Krausz Gábor azt mondja, albérletben spórolnak egy saját otthonra: Ennyire vagyunk százmilliókkal kitömve

Puzsér Róberthez intézett egy nagyon hosszú posztot Krausz Gábor az Instagramon. Tóth Gabi férje több mindenre is kitért azokból az állításokból, amiket a kritikus megfogalmazott velük szemben az elmúlt időszakban. Azt is mondta, a médiában kialakult egy kép a Krausz-Tóth házaspárról, ami szerinte köszönőviszonyban sincs a valósággal.

Ezt az emberek, akik velünk személyesen találkoznak, gyorsan felismerik. Amióta együtt vagyunk a feleségemmel, albérletben élünk, spórolunk, mert szeretnénk saját otthont magunknak és a kislányunknak. Reméljük, hogy az álmunk rövidesen valóra válik, de ehhez, ugyanúgy, ahogy sok más családnak, nekünk is hitelre lesz szükségünk. Ennyire vagyunk százmilliókkal kitömve, ahogy azt ő és még néhányan állítják. Csendben jegyzem meg, minden nagy fesztivál jórészt állami pénzből vagyis közpénzből valósul meg. Akkor ezek szerint mindenki , aki ott fellép a NER kegyeltje? A feleségem például 17 éve egyiken sem kapott még lehetőséget

írja posztjában a séf.

The post Krausz Gábor azt mondja, albérletben spórolnak egy saját otthonra: Ennyire vagyunk százmilliókkal kitömve first appeared on 24.hu.