Lefagyott Budapest, több ezer ember van jelen Magyar Péter tüntetésén (ÉLŐ VIDEÓ)

Az ország fővárosában, Budapest V. és VI. kerületében ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani április 6-án, szombat délelőtt és délután, Magyar Péter, a Talpra Magyarok Közössége által szervezett „Nemzeti Menet” miatt.   A tüntetés helyszíne a Kossuth tér lesz, de már a gyülekezők is megjelentek a Deák téren és környékén. Az esemény előtt sokan érkeztek a fővárosba […] The post Lefagyott Budapest, több ezer ember van jelen Magyar Péter tüntetésén (ÉLŐ VIDEÓ) appeared first on Tudasfaja.com.

Lefagyott Budapest, több ezer ember van jelen Magyar Péter tüntetésén (ÉLŐ VIDEÓ)

Az ország fővárosában, Budapest V. és VI. kerületében ideiglenes forgalomkorlátozásokra kell számítani április 6-án, szombat délelőtt és délután, Magyar Péter, a Talpra Magyarok Közössége által szervezett „Nemzeti Menet” miatt.

 

A tüntetés helyszíne a Kossuth tér lesz, de már a gyülekezők is megjelentek a Deák téren és környékén.

Az esemény előtt sokan érkeztek a fővárosba vidékről, buszokkal és vonatokkal is, felkészülve a nagyszabású megmozdulásra.

A Tüntetés szervezői weboldalukon és a közösségi médiában is hirdették az eseményt, melynek résztvevői azt követelik a kormánytól, hogy adják vissza a hatalmat és a választás lehetőségét a népnek.

A megmozdulást „új Magyarországért” címmel hirdették meg, és több szimpatizáns is csatlakozott az eseményhez.

Az eseményt megelőzően már korábban is több bejelentést tett Magyar Péter a szombati demonstrációra vonatkozóan, és az ország többi részéből is várták a résztvevőket a fővárosba. A szervezők az útvonal mentén és a Kossuth tér környékén parkolási tilalmat kértek, valamint figyelmeztettek arra, hogy provokátorok megjelenése esetén az autók veszélybe kerülhetnek.Az esemény előtti várakozás alatt Magyar Péter már a helyszínen tartott eligazítást, majd a gyülekezők megtöltötték a Deák teret és környékét.

Az emberek nagy többsége békés és vidám hangulatban volt, zászlókat lengetve és táblákat magukkal hozva. A rendőri jelenlét érezhető volt, de a légkör békés és rendes volt.

Az eseményt követően további részletek várnak az eseményről és annak hatásáról, ahogy Magyar Péter és támogatói szólítják meg a politikai hatalmat és követelik az emberek jogait és lehetőségeit.


Magyar Péter élő közvetítését ITT TUDOD MEGTEKINTENI

The post Lefagyott Budapest, több ezer ember van jelen Magyar Péter tüntetésén (ÉLŐ VIDEÓ) appeared first on Tudasfaja.com.