Miklósa Erika a The Voice-ban könnyekre fakadt, amikor emlékezett vissza édesapja sértő szavaira: „Te semmire sem vagy jó, senki nem lesz belőled” – VIDEÓ

Miklósa Erika a The Voice-ban vallott félelmeiről és önbizalomhiányáról.       Az énekesnő Miklósa Erika számára a The Voice egyik produkciója volt az a pillanat, amikor önbizalomhiánya és régóta velük élő félelmei igazán meghatározták a hangulatát. Egy mély és őszinte pillanatban beszélt a műsorban arról, hogyan küzdött évtizedeken át önbizalomproblémákkal és miként talált rá […] The post Miklósa Erika a The Voice-ban könnyekre fakadt, amikor emlékezett vissza édesapja sértő szavaira: „Te semmire sem vagy jó, senki nem lesz belőled” – VIDEÓ appeared first on Tudasfaja.com.

Miklósa Erika a The Voice-ban könnyekre fakadt, amikor emlékezett vissza édesapja sértő szavaira: „Te semmire sem vagy jó, senki nem lesz belőled” – VIDEÓ

Miklósa Erika a The Voice-ban vallott félelmeiről és önbizalomhiányáról.

 

 

 

Az énekesnő Miklósa Erika számára a The Voice egyik produkciója volt az a pillanat, amikor önbizalomhiánya és régóta velük élő félelmei igazán meghatározták a hangulatát. Egy mély és őszinte pillanatban beszélt a műsorban arról, hogyan küzdött évtizedeken át önbizalomproblémákkal és miként talált rá a bátorság arra, hogy felülkerekedjen rajtuk.

Erika bevallotta, hogy hosszú éveken keresztül azt hitte, hogy nem elég jó ahhoz, hogy kibontakoztassa zenei tehetségét. A The Voice többi coach-e nem akarta elhinni, hogy az énekesnő komoly önbizalomhiányokkal küzdött, és ezen a ponton Curtis még meg is ölelte, hogy kifejezze a támogatását.Az énekesnő azt is elárulta, hogy életében voltak olyan pillanatok, amikor mély depresszióba süllyedt, és úgy érezte, hogy nem képes megbirkózni a félelmeivel és a kudarcaival. Egy ilyen nehéz időszakban döntötte el, hogy segítséget kér, és elindult a gyógyulás útján. Erika most úgy érzi, hogy végre képes elfogadni magát és nem retten vissza a kihívásoktól.

„Nem akarok sírni. Ez egy nehéz dolog. Ez egy nehéz szakma” – mondta az énekesnő, és hozzátette, hogy a félelem és az önbizalomhiány gyökerezik sok mindenben az életében.Erika továbbá megosztotta, hogy nem született egy klasszikus családban, és az édesapjának egy mondata sokáig rányomta bélyegét önértékelésére. Az apja azt mondta neki, hogy

“Te semmire sem vagy jó, senki nem lesz belőled.”

Ez a mondat hosszú ideig ott kísérte az énekesnőt, és negatívan befolyásolta önbizalmát.

Miklósa Erika a The Voice-ban való részvétele során nemcsak a tehetségét, hanem a bátorságát is megmutatta, amellyel szembenézett a múltjával és önmagával, és amellyel képes volt túllépni félelmein. A műsorban vallott érzelmei és őszinte szavai sokakat megérintettek, és példa lehet mindenkinek arra, hogy a legmélyebb önbizalomhiányból is ki lehet törni és sikeres életet lehet élni.


A szívszorító pillanatokat itt tekintheti meg:

 

The post Miklósa Erika a The Voice-ban könnyekre fakadt, amikor emlékezett vissza édesapja sértő szavaira: „Te semmire sem vagy jó, senki nem lesz belőled” – VIDEÓ appeared first on Tudasfaja.com.