Most jött a borzasztó hír Bruce Willis-ről

Sajnos nagyon rossz hír jött Bruce Willisről, akiért a világ aggódik, amióta afáziát, majd frontotemporális demenciát is diagnosztizáltak nála.   Állapota még tovább romlott, már saját édesanyját sem ismeri fel – nyilatkoztaWillis unokatestvérének férje a német Bildnek. Bruce anyja, Marlene nagyon aggódik. Néha abban sem biztos, hogy a fia felismeri őt. A viselkedése pedig egyre agresszívabb […] The post Most jött a borzasztó hír Bruce Willis-ről appeared first on Tudasfaja.com.

Most jött a borzasztó hír Bruce Willis-ről

Sajnos nagyon rossz hír jött Bruce Willisről, akiért a világ aggódik, amióta afáziát, majd frontotemporális demenciát is diagnosztizáltak nála.

 

Állapota még tovább romlott, már saját édesanyját sem ismeri fel – nyilatkoztaWillis unokatestvérének férje a német Bildnek.

Bruce anyja, Marlene nagyon aggódik. Néha abban sem biztos, hogy a fia felismeri őt. A viselkedése pedig egyre agresszívabb

– magyarázta Wilfried Gliem.

– Emma figyelemre méltó munkát végzett, megfelelő támogatást nyújtott Bruce-nak akkor, amikor a képességei megváltoztak.

Olyan helyet, otthont és életet teremtett, amely továbbra is biztosítja neki azt, amire szüksége van a lehető legteljesebb élethez.

Gratulálok Emmának és az egész családjuknak a nagyon-nagyon kemény munkájukhoz és elkötelezettségükhöz – mondta a demenciaspecialista a feleség elhivatottságáról.

The post Most jött a borzasztó hír Bruce Willis-ről appeared first on Tudasfaja.com.