Most jött a szomorú hír Bródy Jánosról

Bródy János, a sikeres énekes, aki hazájában számos díjat nyert el, mostanában nem a színpadon, hanem családi tragédia közepette találja magát.   Fia, Bródy Dániel, aki Amerikában él, két év börtönbüntetést kapott számítógépes bűncselekmények miatt. Az énekesnek, aki a magánéletében mindig is tartotta a maga irányát, most a szülői aggodalom és családi tragédia nehezedik a […] The post Most jött a szomorú hír Bródy Jánosról appeared first on Tudasfaja.com.

Most jött a szomorú hír Bródy Jánosról

Bródy János, a sikeres énekes, aki hazájában számos díjat nyert el, mostanában nem a színpadon, hanem családi tragédia közepette találja magát.

 

Fia, Bródy Dániel, aki Amerikában él, két év börtönbüntetést kapott számítógépes bűncselekmények miatt.

Az énekesnek, aki a magánéletében mindig is tartotta a maga irányát, most a szülői aggodalom és családi tragédia nehezedik a vállára. A Blikk információi szerint Dániel az egykori munkahelyétől való elbocsátását követően bosszúból számítógépes rendszerbe tört, törölt fontos adatokat, majd hazudott a nyomozóknak, ami tovább rontotta helyzetét.

Bródy János, szembesülve fia sorsával, a csendes és visszavonult magatartást választotta. Egy ismerőse szerint az énekes mélyen érintett és próbálja magában feldolgozni a történteket. A család már két éve tudott a peres ügyről, de a hír nyilvánosságra kerülésekor mind Bródy János, mind a többi családtag sokkoltnak érezte a helyzetet.Az énekes december 3-i Facebook-bejegyzése, amelyben a “Tábori fények” című dalából idézett, a családi tragédia mélységét mutatja. “És itt állok én most a fiam előtt, és úgy érzem, tudnia kell, hogy lesznek még rohadtul nehéz idők” – írta Bródy János.

A zenész azonban teljesen visszavonult, nem veszi fel a telefont, és elzárkózik minden külső kapcsolat felől. A legenda hétfőn este egy újabb beszédes dalrészletet osztott meg az oldalán, így próbálva talán kifejezni azt a mély érzelmi állapotot, amelyben jelenleg találja magát.The post Most jött a szomorú hír Bródy Jánosról appeared first on Tudasfaja.com.