Napi horoszkóp június 5. – Izgalmas nap vár a csillagjegyekre

Napi horoszkóp 2022. június 5.   Kos (III. 21.–IV. 20.) Habár eddig azt hitte, hogy a szerelem a legfontosabb (ami különösen az ifjabbak számára lehetett elsődleges), mostanra már másképp gondolkodik. Ma fordul egyet önnel a világ: áthelyeződnek a súlypontok. Az érettebbeknek már inkább a gyermek, az üzleti élet, a munka vagy az alkotó tevékenység kötheti […] The post Napi horoszkóp június 5. – Izgalmas nap vár a csillagjegyekre appeared first on Tudasfaja.com.

Napi horoszkóp június 5. – Izgalmas nap vár a csillagjegyekre

Napi horoszkóp 2022. június 5.

 

Kos

(III. 21.–IV. 20.)

Habár eddig azt hitte, hogy a szerelem a legfontosabb (ami különösen az ifjabbak számára lehetett elsődleges), mostanra már másképp gondolkodik. Ma fordul egyet önnel a világ: áthelyeződnek a súlypontok. Az érettebbeknek már inkább a gyermek, az üzleti élet, a munka vagy az alkotó tevékenység kötheti le a figyelmét. Bármelyikben nagyon sikeresek lehetnek. És ha nem figyel rá annyira, akkor a szerelemben is.

Bika

(IV. 21.–V. 20.)

Otthonát érintő ügyekben komoly előrelépést válthat ki a Hold mai áthaladása a család életterületén. Végre szabadon megélheti a vágyait ezen a téren is: szépítheti, modernizálhatja a környezetét. Ha vállalkozókat, kézműveseket alkalmaz, legyen nagyon szemfüles, nehogy kilopják a szemét is! A szokásosnál szigorúbbnak kell mutatkoznia a rokoni kapcsolataiban is. Ez azonban nem jelenti azt, hogy haragudnia kell.


Ikrek

(V. 21.–VI. 21.)

Eddig úgy érezhette, hogy mindenkinek szerencséje van, csak önnek nem. De ez hamarosan megváltozik: uralkodó bolygója hamarosan felszabadul, és a világ újra kitárul ön előtt. Addig is használja ki az időt a készülődésre. Ez a csendesebb idő az érlelődésé, a töltekezésé. A visszavonulásra most szüksége van. Ezen a nyáron utazzon el valahova nagyon messzire!

Rák

(VI. 22.–VII. 22.)

Pénzügyek terén mostanában meglehetősen frusztráltnak érezheti magát. Minél inkább megszokta, hogy van mit a tejbe aprítania, annál inkább. Ha komolyan veszi a Szaturnusz tanításait, akkor az elkövetkező időben komoly tőkét is felhalmozhat. Ne keseregjen, inkább számoljon! A vágyai majd beteljesülnek: de ehhez az eddigieknél sokkal megfontoltabb, és józanabb pénzkezelésre van szükség.


Oroszlán

(VII. 23.–VIII. 22.)

A kapcsolatok házában járó Szaturnusz hatására a világlátása, emberekhez való hozzáállása nagy átalakuláson megy át. Mivel a Plútó is közelíti már e házat, e kettős hatásra néhány ismerősének szükségszerűen búcsút fog mondani. A régi kapcsolatok mérlegre helyeződnek, de az új nem feltétlenül jobb, mint a régi, ami a kapcsolatokat illeti. Azért ne váljon túlzottan zárkózottá! A szenvedélyes szerelem is közel van!

Szűz

(VIII. 23.–IX. 22.)

Ha meg akarja valósítani álmait, akkor az álmodozáson kívül konkrét cselekedeteket is végre kell hajtania. Sajnos ezek bizony nem mindig növelik népszerűségét, de gondoljon arra, hogy az emberek előbb mutatják ki rosszallásukat, mintsem szimpátiájukat mások iránt. Vegye fel a pókerarcot! Önnek ez menni fog! Még jobb, ha elhiteti az emberekkel, hogy az ön akarata, az ő akaratuk valójában.


Mérleg

(IX. 23.–X. 22.)

A hosszú távú döntések most végre pozitív irányú változásokat hozhatnak az életébe. S habár a szerelemben ön ragaszkodó és talán kissé birtokló is, mégis a megújulást csak a nagyobb szabadságtól remélheti ezen a téren. A barátság életterületén áthaladó Hold most valahogy mindent másként láttat a barátságok terén is. Sokat várhat egy baráttól, akár az anyagiak terén is.

Skorpió

(X. 23.–XI. 21.)

Az élet erői pezsdülni látszanak, s a nap második felére ez a munkálkodásában is látszódni fog. Elsősorban a természettel, például a kertészkedéssel kapcsolatos tevékenységekben lehet ma nagyon sikeres. Hatalmas teremtő erőkkel bír, ezért könnyedén túljuthat olyan feladatokon is, melyek eddig kifogtak önön, vagy amelyekbe talán bele sem mert kezdeni mindeddig.


Nyilas

(XI. 22.–XII. 21.)

A szokásosnál ingerültebb és akaratosabb lehet, mivel uralkodó bolygója folyamatosan a Marssal áll kapcsolatban, ami ráadásul ma a Holddal is kapcsolódik. Ez némi káoszt okozhat párkapcsolataiban. Vigyázzon a különböző szerszámokkal és a szokatlanul rakoncátlannak bizonyuló berendezési tárgyakkal. A Vénusz az életmód házában az életmódváltozásokat érintő kérdésekben segítheti.

Bak

(XII. 22.–I. 19.)

Nehéz pontosat mondani e napról, hisz ön annyira bezártan tudja megélni néha még az egetrengető változásokat is. Leginkább akkor érzi meg a változások hatását, mikor a Plútó a Napján halad át, azaz az január közepén születettek lehetnek a legzaklatottabbak ma. Ahogy jönnek, úgy múlnak el a viharok. Az izgatottsága sokszor belülről fakad: a változások önből indulnak ki.


Vízöntő

(I. 20.–II. 18.)

Az engedékenység, a pillanat örömének megélése, a lehetőségek megpillantása új élményekkel, átélésekkel gazdagítják lelkét! A mai nap, s az egész nyár rengeteg pozitív változást hozhat párkapcsolatában. Minél lágyabb a szíve, s minél kevesebb az elvárása a másikkal szemben, annál könnyebb lesz az alkalmazkodás. A világra való ráhangolódásban segítheti a meditáció, a jóga egy formájának elsajátítása is.

Halak

(II. 19.–III. 20.)

Önt általában kenyérre lehet kenni, de néha muszáj szipirtyónak is lennie, ha csak egy csipetnyire is. Mint amennyi bors kell a fűszeres levesbe. A kedvese is hozzászokhat a változékonyságához. A változatosságot már nem hatalmi harcokban keresik társával. Talán egy örömteli esemény is javíthat kapcsolatukon. Ha eddig nem tették volna meg, ideje lenne a házasságukat megtervezniük.

The post Napi horoszkóp június 5. – Izgalmas nap vár a csillagjegyekre appeared first on Tudasfaja.com.