Napi horoszkóp március 29. – Mérleg, Rák,Nyilas, Bak, Halak, Szűz, Kos, Oroszlán, Skorpió, Bak, Vízöntő

Ha ma van a születésnapod: Győződj meg róla, hogy érvényesíted a látásmódodat minden egyes alkalommal, amikor teheted. Igen, talán szerzel magadnak új ellenségeket, ugyanakkor új barátokra is szert teszel, akik kinyitnak majd előtted olyan ajtókat, amelyek eddig határozottan zárva voltak.     Ha egyedülálló vagy, számos potenciális jelölt lesz, aki epekedve várja majd, hogy jobban […] The post Napi horoszkóp március 29. – Mérleg, Rák,Nyilas, Bak, Halak, Szűz, Kos, Oroszlán, Skorpió, Bak, Vízöntő appeared first on Tudasfaja.com.

Napi horoszkóp március 29. – Mérleg, Rák,Nyilas, Bak, Halak, Szűz, Kos, Oroszlán, Skorpió, Bak, Vízöntő

Ha ma van a születésnapod: Győződj meg róla, hogy érvényesíted a látásmódodat minden egyes alkalommal, amikor teheted. Igen, talán szerzel magadnak új ellenségeket, ugyanakkor új barátokra is szert teszel, akik kinyitnak majd előtted olyan ajtókat, amelyek eddig határozottan zárva voltak.

 

 

Ha egyedülálló vagy, számos potenciális jelölt lesz, aki epekedve várja majd, hogy jobban megismerhessen. Kötelezd el magad azzal, aki olyan minőségű kapcsolatot képes megadni neked, amire vágysz.

Kos

A választás, amit a következő napokban meghozol, nagyban befolyásolja majd a jövőbeni esélyeidet, különösen munka fronton, ahol az elvégzett munka a hírneved és a jutalmad szempontjából is pozitív hatást vált majd ki.

Bika

Képes vagy rá és el is fogod érni azt a sikert, amit a legvadabb álmaidban sem mertél elképzelni. Ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy kevesebbel is beérheted. Ha bármit is tenned kell, az az, hogy még magasabbra törekedj.

Ikrek

El kell mondanod az igazat, ahogyan te látod, még akkor is, ha ezzel megkockáztatod, hogy felbőszítesz olyan embereket, akik inkább hazugságokkal áltatják magukat a kényelem kedvéért. Egy nem túl távoli napon még meg fogják neked köszönni, hogy őszinte voltál velük.

Rák

Talán izgatott leszel egy személyes ügyet illetően, de jó híreket fogsz kapni, szóval semmi értelme aggodalmaskodni. Nyugodj meg. Ugyanakkor meg kell majd nyugtatnod egy szeretted is, aki ugyanazon dolog miatt lett dühös.

Oroszlán
Egy új korszak kezdődött el az életedben, ami egyszerűen mesés lesz. Minél jobban tudsz alkalmazkodni, annál többet érhetsz el minden egyes szinten. Egyeseket úgy kell a jövőbe vonszolni, miközben csapásolnak és ordítoznak. Te ne legyél ilyen.

Szűz

A bolygók azt sugallják, hogy legalább egy, de akár több vágyad is valóra válhat hamarosan. Ne aggódj, ha fel kell adnod valamilyen szentimentális értéket a mai napon, mert ami azt fogja helyettesíteni, egyenesen fantasztikus lesz.

Mérleg

A kapcsolatod az elmúlt időszakban eléggé leült és szüksége van egy nagy adag ötlet és szenvedély löketre. Legyen az az első számú célkitűzésed, hogy a mai napon megleped és elkényezteted a vágyad tárgyát. Csinálj valami olyat, amire nem is számít. Imádni fog érte.

Skorpió

Senkinek nincs annyi titka, mint egy Skorpiónak. A titoktartás az egyik dolog, amiben a legjobb vagy. Az egyik titkodat mellesleg ma extrán védened kellene, mivel valaki a mai napon ott fog legyeskedni feletted, hogy kiderítse, miben mesterkedsz.

Nyilas

Mindig kerül eléd egy olyan hegy, amit meg kell másznod és az, amelyikkel most szembenézel, igazán ijesztőnek tűnik. De máshogyan talán nem is kívánnád, hogy legyen. Szereted, ha a határaidat kell feszegetned, hiszen ekkor bújik felszínre az emberfeletti természeted.

Bak

Ne aggódj amiatt, hogy feszültnek érzed magad, mert ami a mai napon és holnap fog történni, az segít majd, hogy a hét végére el tudj lazulni. A szociális szektorod most kiváló csillagállást élvez, szóval menj emberek közé, találkozz a barátaiddal és érezd jól magad.

Vízöntő

Mindig találsz racionális magyarázatot mindenre, ami a körülötted történik, azonban néha még a te okos elméden is ki tud fogni valami és nem érted, hogy mi a fene történik. Ez is egy olyan alkalom lesz. Kapcsold ki egy kicsit az elmédet és hallgass az ösztöneidre.

Halak
Képes leszel elintézni még a legnehezebb feladatokat is a mai napon a magabiztosságodnak köszönhetően. Ha ez nem lenne elég, a kalandvágyó természeted is előtérbe kerül és azt veszed észre, hogy olyan dolgokat csinálsz, amelyek miatt mások azt hiszik, hogy teljesen megőrültél.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

The post Napi horoszkóp március 29. – Mérleg, Rák,Nyilas, Bak, Halak, Szűz, Kos, Oroszlán, Skorpió, Bak, Vízöntő appeared first on Tudasfaja.com.