Óriási botrány a Parlamentben

Kirúgással büntette próbaidős munkatársát a Momentum, mert munkaidőn kívül „betévedt” Novák Katalin köztársasági elnök országházbeli irodájába.   A Momentum-frakció egy próbaidőn lévő munkatársa októberben „a késő esti órákban az Országházban benyitott Novák Katalin köztársasági elnök parlamenti irodájába, amelybe nem volt belépési jogosultsága”, ez pedig a párt szerint „teljességgel megengedhetetlen és elfogadhatatlan viselkedés”, így az illetőt […] The post Óriási botrány a Parlamentben appeared first on Tudasfaja.com.

Óriási botrány a Parlamentben

Kirúgással büntette próbaidős munkatársát a Momentum, mert munkaidőn kívül „betévedt” Novák Katalin köztársasági elnök országházbeli irodájába.

 

A Momentum-frakció egy próbaidőn lévő munkatársa októberben „a késő esti órákban az Országházban benyitott Novák Katalin köztársasági elnök parlamenti irodájába, amelybe nem volt belépési jogosultsága”, ez pedig a párt szerint „teljességgel megengedhetetlen és elfogadhatatlan viselkedés”, így az illetőt azonnali hatállyal elbocsátották – írta a Momentum a Telex megkeresésére.

A Momentum Mozgalom szerint Nováké „egy olyan iroda, ahova az engedély és jogosultság nélküli belépés nem maradhat következmény nélkül.

Határozott meggyőződésünk, hogy ez épp elég volt ahhoz, hogy a próbaidőn lévő munkatársat azonnali hatállyal elbocsássuk”- közölték.



Az eset utáni napon személyesen és levélben is megkereste a párt Kövér László házelnököt, az Országgyűlés Hivatalának vezetőit, valamint Novák Katalint is, és közölték hogy ők az egész cselekedetet elítélik – jelezte a párt parlamenti frakciója.

Az ügyben a Telex kérdéseket küldött Kövér Lászlónak és a parlamentnek is. A parlamenti sajtótól azt a választ kapták, hogy „a feltett kérdések nem érintenek közérdekű vagy közérdekből nyilvános adatokat.”

The post Óriási botrány a Parlamentben appeared first on Tudasfaja.com.