PÁR PERCE ÉRKEZETT – elhunyt az ismert magyar milliárdos

Szombaton délelőtt Martonvásár közelében tragikus repülőgép-baleset történt, amelyben az Extra EA330 típusú repülőn utazó két személy, Magyari József, a korábbi szingapúri konzul, és 26 éves utasa, mindketten életüket vesztették.   Az eset továbbra is sokkolta a közvéleményt, miközben a hatóságok folyamatosan vizsgálják a tragédia okait. A Közlekedésbiztonsági Szervezet közleménye szerint a repülőgép reggel 9 óra […] The post PÁR PERCE ÉRKEZETT – elhunyt az ismert magyar milliárdos appeared first on Tudasfaja.com.

PÁR PERCE ÉRKEZETT – elhunyt az ismert magyar milliárdos

Szombaton délelőtt Martonvásár közelében tragikus repülőgép-baleset történt, amelyben az Extra EA330 típusú repülőn utazó két személy, Magyari József, a korábbi szingapúri konzul, és 26 éves utasa, mindketten életüket vesztették.

 

Az eset továbbra is sokkolta a közvéleményt, miközben a hatóságok folyamatosan vizsgálják a tragédia okait.

A Közlekedésbiztonsági Szervezet közleménye szerint a repülőgép reggel 9 óra 30 perckor szállt fel a tököli repülőtérről, majd három perc múlva érkezett a Martonvásár – Ráckeresztúr közötti gyakorló légtérbe.Itt néhány perces repülés után a gép közel függőleges helyzetben, nagy sebességgel csapódott a földnek. A pilóta és utasa azonnal életüket vesztették, a repülőgép pedig teljesen megsemmisült.

A vizsgálat során a hatóságok sikerült feltárniuk és beazonosítaniuk a repülőgép fő darabjait, valamint a kormányfelületeket.

Ezen kívül az akciókamera felvételeit is sikerült helyreállítani, melyek alapján a repülés 8. percében feltételezhetően rosszullétre utaló jel mutatkozott a pilótánál.

Ezután a repülőgép vezetetlen repülési jelleget mutatott egészen a felvétel végéig.

A Közlekedésbiztonsági Szervezet a rendőrség és a légügyi hatóság szakembereivel együtt részletes szemle keretében vizsgálja a műszaki meghibásodás lehetőségét, miközben az eset további részleteinek tisztázása és a felelősség kérdésének kiderítése is folyamatban van.A tragikus baleset továbbra is sokkolja az érintett családokat és a közvéleményt, miközben az avatatlanok számára is figyelmeztető jel arra, hogy a légiközlekedésben minden óvatosság és biztonsági előírás betartása rendkívül fontos.

The post PÁR PERCE ÉRKEZETT – elhunyt az ismert magyar milliárdos appeared first on Tudasfaja.com.