Pataki Ági vallomása: „Már én is küzdök a súlyommal”
Ma már neki is oda kell figyelnie az alakjára, ezért épp úton van egy teljes életmódváltás felé. Lássuk, mi kerül a tányérjára! The post Pataki Ági vallomása: „Már én is küzdök a súlyommal” first appeared on Story.

Reggelim: „Nyolc óra körül kelek. És mint a francia nők, langyos ásványvizet iszom először, mert fontos a hidratálás, sőt az éhségérzetet is tompítja. Ezt igyekszem észben tartani a nap folyamán is.
Büszke vagyok arra, hogy erre már a családomat is rászoktattam. Senki nem indul el otthonról vizespalack, vagy mint az iskolások, kulacs nélkül.
Még a fiam sem, pedig rég nem él velünk. A reggeliket igyekszem megúszni. Csak egy üres kávét iszom az elmaradhatatlan napi kollegénporommal.”
Tízóraim: „Szerencsés vagyok, hogy nem kellett évtizedekig diétáznom, de már én is küzdök a súlyommal, mint sokan az én koromban.
Fogyókúrázni nem tudok, de lettek bizonyos szokásaim, amiket igyekszem úgy betartani, hogy az ne váljon görcsössé.
Ilyen, hogy a reggeli után a tízórait is kihagyom, de csak akkor, ha egyedül vagyok. Társaságban – mondjuk, egy utazás vagy bármi más ok miatt – alkalmazkodom a többiek szokásaihoz.”
Ebédem: „Ebédidőre már halálosan éhes leszek. És bár nem vagyok vegetáriánus, általában húsmentes ételeket választok. Van is egy kedvenc helyem a Pozsonyi út elején, ahol tegnap épp francia rakott krumplit ettem, de az ott készült görög zöldbab is nagy kedvencem. És mivel a gyümölcsök fogyasztása is az egészség egyik forrása, ilyenkor mindig iszom egy friss smoothie-t vagy dzsúszt.”
Uzsonnám: „Kávé és mellé habos gyümölcsös szelet, de fontos, hogy valamilyen egészséges cukorral készüljön. Azt vallom, ha próbálunk túlnyomórészt egészséges hozzávalókból választani, nem kell minden élvezetről lemondani.”
Vacsorám: „Nálunk nem a közös reggelik, sokkal inkább a közös vacsorák a jellemzők.
Ha én dönthetek, korán vacsorázom, mert akkor megvan az a jó érzésem is, hogy a következő ebédig eltelik akár 16 óra.
Szeretem az olasz tésztás ételeket, ehhez teljes kiőrlésűt választok, és amióta rájöttem, milyen jót tesz a saláta, ezt is beépítettem az étrendembe. Ráadásul ebből nem baj, ha nagyobb adagot eszik az ember.”
Dacol a korával
Pataki Ági fiatalos megjelenésének egyik titka a halkollagén-peptides kollagénpor napi fogyasztása. Van is belőle saját márkája. „Harmincéves kor után a nőknek tudatosan foglalkozni kell a bőrükkel, a hajukkal, a körmükkel, a csontozatukkal, az ízületekkel, szóval mindennel. Én ezt vallom, ezt a tapasztalatom, amit egy igazi szakember, Szabó Gál Bence is megerősített. Ő fejlesztette ki számomra ezt a bizonyos kollagénport.”
A videó AI-alapú tartalomkészítővel készült.
Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu
The post Pataki Ági vallomása: „Már én is küzdök a súlyommal” first appeared on Story.