Rendkívüli bejelentést tett az OTP – Március 1-től életbe lépnek a változások

Az OTP Bank folyamatosan végez statisztikákat és elemzéseket, amiben az ügyfelek fizetési moráljait vizsgálja.   A mai modern világban nem meglepő, hogy a készpénz és a bankkártya közötti egyensúly már nem kiegyenlített, a bankkártyás, elektronikus fizetés egyre nagyobb előnyt élvez. Az online vásárlások értéke az évnek leginkább az évvégi, ünnepi szakaszában mutatkozik meg, ilyenkor költenek […] The post Rendkívüli bejelentést tett az OTP – Március 1-től életbe lépnek a változások appeared first on Tudasfaja.com.

Rendkívüli bejelentést tett az OTP – Március 1-től életbe lépnek a változások

Az OTP Bank folyamatosan végez statisztikákat és elemzéseket, amiben az ügyfelek fizetési moráljait vizsgálja.

 

A mai modern világban nem meglepő, hogy a készpénz és a bankkártya közötti egyensúly már nem kiegyenlített, a bankkártyás, elektronikus fizetés egyre nagyobb előnyt élvez.

Az online vásárlások értéke az évnek leginkább az évvégi, ünnepi szakaszában mutatkozik meg, ilyenkor költenek ugyanis a legtöbbet az emberek, az évek folyamatos elemzései pedig egyre inkább azt mutatják, hogy mindezt online teszik.Az infláció természetesen nagy hatással van az emberek fizetési és költési szokásaira, sokkal inkább megfontolják a vásárlók és az ügyfelek mire, mennyit költenek. Egy dolog viszont változatlan, mégpedig az, hogy az elektronikus, bankkártyás fizetés még mindig előnyben van a készpénzes fizetéssel szemben.

Az OTP Bank úgy vélekedik, hogy a 2023-as év eleje, legalább is az első három hónapja sokkal gyengébb lesz, mint a 2022-es évben, hiszen ne feledkezzünk meg róla, hogy tavaly februárig rengetegen megkapták az adóvisszatérítésüket.Az OTP honlapján egy fontos változással kapcsolatban tett közzé nem rég információkat:

„A digitális szolgáltatásaink biztonsági szintjének növelése érdekében, 2023. március 1-től módosulnak a SmartBank (Android) alkalmazás minimum technikai feltételei. A SmartBank használatához szükséges minimum Android verzió: 7.0 és az e feletti verziók”

– írja az OTP.

 

The post Rendkívüli bejelentést tett az OTP – Március 1-től életbe lépnek a változások appeared first on Tudasfaja.com.