Shannen Doherty sírva fakadt, amikor álló ovációval ünnepelték egy rajongói rendezvényen

A Beverly Hills 90210 stábjával érkezett meg az eseményre. The post Shannen Doherty sírva fakadt, amikor álló ovációval ünnepelték egy rajongói rendezvényen first appeared on 24.hu.

Shannen Doherty sírva fakadt, amikor álló ovációval ünnepelték egy rajongói rendezvényen

Shannen Doherty a hétvégén a Beverly Hills 90210-es kollégáival vett részt egy ’90-es évek tematikájú rajongói rendezvényen Floridában. Az esemény alkalmából Tori Spellinggel, Jason Priestley-vel, Jennie Garth-tal, Ian Zieringgel, Brian Austin Greennel és Gabrielle Carterisszel ültek össze, hogy a sorozatról beszélgessenek a közönséggel, melynek vége felé a rajongók állva ünnepelték a színésznőt. Doherty a meghatottságtól el is pityeredett – írja a People.

Nagyon köszönöm. Srácok, tudjátok, mennyire szeretek állandóan sírni. Úgy tűnik, tényleg. Szóval köszönöm!

– mondta a színésznő.

A Bűbájos boszorkák sztárja egyébként 2020 februárjában jelentette be, hogy kiújult a rákbetegsége, ami már a negyedik stádiumban van, nyár elején pedig az Instagram-oldalán tudatta a rajongóival, hogy egy januári CT-vizsgálat során az agyában is áttéteket találtak. A színésznő nyitott könyv, ha a betegsége kommunikálásáról van szó: júniusban egy olyan videót is közzétett magáról, ami közvetlenül azelőtt készült, hogy betolták volna a műtőbe, hogy eltávolítsák a daganatát.

Kapcsolódó
Shannen Doherty videóra vette, ahogy betolják az agydaganat-eltávolító műtétjére
Nagyon régóta küzd a rákkal, ami már az agyára is átterjedt.

The post Shannen Doherty sírva fakadt, amikor álló ovációval ünnepelték egy rajongói rendezvényen first appeared on 24.hu.