Szeptemberi horoszkóp – Az év egyik legkeményebb hónapja jön

Egyes csillagjegyeknek a szeptember hónap nem lesz valami kedvező, különösen otthoni fronton bukkanhatnak fel olyan kényes helyzetek, amelyek családon belüli viszályokat szíthatnak.      Lássuk, hogy melyik zodiákusnak mit hoz az ősz első hónapja. Kos Úgy érzed, hogy az idő a legnagyobb ellenséged és bármennyire is igyekszel, semmit nem tudsz akkor befejezni, amikor szeretnél. Készíts […] The post Szeptemberi horoszkóp – Az év egyik legkeményebb hónapja jön appeared first on Tudasfaja.com.

Szeptemberi horoszkóp – Az év egyik legkeményebb hónapja jön

Egyes csillagjegyeknek a szeptember hónap nem lesz valami kedvező, különösen otthoni fronton bukkanhatnak fel olyan kényes helyzetek, amelyek családon belüli viszályokat szíthatnak. 

 

 

Lássuk, hogy melyik zodiákusnak mit hoz az ősz első hónapja.

Kos

Úgy érzed, hogy az idő a legnagyobb ellenséged és bármennyire is igyekszel, semmit nem tudsz akkor befejezni, amikor szeretnél. Készíts egy tervet szeptemberre és próbáld meg ahhoz tartani magad. Egy jó időbeosztás aranyat érhet.

Bika
Egy családtag olyan hírekkel áll majd eléd, ami váratlanul ér és ez alapjaiban fogja megváltoztatni a terveidet. Nehezen fogsz tudni adaptálódni a változáshoz és mindent megteszel majd, hogy kimássz a kritikus helyzetből.

Ikrek

A szeptember nem a legjobb hónap lesz arra, hogy vágyaid szerint fejezhesd ki magad és sokan nehezen fogják venni a megjegyzéseidet. A legjobb, ha az érzékeny emberektől lehetőségied szerint minél inkább távol tartod magad, ha nem akarod megbántani őket.


Rák

Egy gesztus, amit egy közeli barát tesz feléd, könnyekig meg fog hatni, különösen azért is, mert sokkal érzékenyebb és sebezhetőbb leszel, mint általában. Rájössz, hogy nem vagy egyedül és vannak olyan emberek a környezetedben, akikre számíthatsz, szituációtól függetlenül.

Oroszlán
Irigylésre méltó energiával kezded a szeptember hónapot és a munkádban is nagyon eredményesen helyt fogsz állni. Motivált leszel, hogy egy adott teljesítmény szintet elérj és erre minden esélyed meg is lesz.

Szűz

Egy hír, amit szeptemberben kapsz, örömmel fogja eltölteni a szívedet, ám kicsivel később felismered, hogy nem minden részlet lesz kedvező számodra. Ne koncentrálj a negatív tényezőkre, inkább arra figyelj, hogy mennyi jó dolog származhat abból, ami veled történik.

Mérleg

Szeptemberben rádöbbensz majd, hogy milyen sokat költöttél és arra is, hogy sokkal könyörületesebbnek kell lenned másokkal. Készíts magadnak egy listát azokról a dolgokról, amelyeket el szeretnél érni, amiben változtatnod kellene. A hónapban ezen dolgozz.

Skorpió
Egy ismerősöd próbál meggyőzni róla, hogy amit teszel, és ahogyan gondolkodsz, az árt neked. Ha úgy érzed, hogy van igazság abban, amit mond, akkor megéri változtatnod, ha viszont nem, akkor járd a saját utadat, anélkül, hogy visszanéznél.

Nyilas

Lesznek feszült pillanataid az irodában és konfliktusba keveredhetsz egy kollégával is. Habár a csillagok állása nem kedvez a karrier szektorodnak szeptember hónapban, azért a gondokat ne vidd haza a munkából. Próbálj kikapcsolni és lazítani a szeretteiddel.

Bak
Szeptemberben olyan pozícióba kerülsz, amelynek köszönhetően feladsz valamit az életben, hogy egy sikert elérhess. Felismered, hogy áldozatok nélkül nem tudod elérni a vágyaidat, ettől függetlenül a választást nehéz lesz meghozni.

Vízöntő
Egy kapcsolatod rossz helyzete miatt eléggé magadba fogsz fordulni és dühös is leszel. A szeptember hónapra leginkább a fáradtság és a stressz lesz jellemző. Azt érzed majd, hogy erőtartalékaid kimerültek.

Halak

Haladást érsz el egy kapcsolatod alakulásában egy bizonyos személlyel és úgy gondolod, hogy ez egyfajta győzelemnek is elkönyvelhető, ami megéri az ünneplést. A dolgok egyre jobban alakulnak számodra.

Ha tetszett a cikk, kérlek, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

tudasfaja.com

The post Szeptemberi horoszkóp – Az év egyik legkeményebb hónapja jön appeared first on Tudasfaja.com.