Szorcsik Viki Csutiról: Teljesen különböző emberek vagyunk, nem ugyanaz az értékrendünk

A Farm VIP forgatásán ismerkedtek meg, de mostanra véget ért a kapcsolatuk. The post Szorcsik Viki Csutiról: Teljesen különböző emberek vagyunk, nem ugyanaz az értékrendünk first appeared on 24.hu.

Szorcsik Viki Csutiról: Teljesen különböző emberek vagyunk, nem ugyanaz az értékrendünk

Szorcsik Viki és Szabó András Csuti a Farm VIP forgatásán jöttek össze, de nem tartott sokáig a kapcsolatuk. A színésznő a minap azt is elárulta, miért.

Nyilván volt köztünk vibe, amikor bekerültünk ebbe a műsorba, de ez nem igazán tudott kiteljesedni. Teljesen különböző emberek vagyunk, nem ugyanaz az értékrendünk, nem ugyanaz a fontossági sorrend az életünkben

nyilatkozta az Origónak.

Nem szeretném ezt tovább ragozni, de van annyi tisztelet bennem a másik ember érzései iránt, hogy ha az előbb említettek hiányoznak, akkor hátralépek. Mivel őszinte ember vagyok, így fontos számomra, hogy olyan ember legyen mellettem, aki ugyanígy viszonyul a dolgokhoz, képviseli a saját véleményét és tud működni közöttünk a kommunikáció

– tette hozzá.

The post Szorcsik Viki Csutiról: Teljesen különböző emberek vagyunk, nem ugyanaz az értékrendünk first appeared on 24.hu.