„Több személyiségem van” – Nemazalány disszociatív személyiségzavaráról beszélt

Állítja, a kiborulásai ellenére nagyon jól érezte magát az Ázsia Expresszben. The post „Több személyiségem van” – Nemazalány disszociatív személyiségzavaráról beszélt first appeared on 24.hu.

„Több személyiségem van” – Nemazalány disszociatív személyiségzavaráról beszélt

Nemazalány és VV Moh, polgári neveiken Halastyák Fanni és Szlépka Armand, az Ázsia Expressz harmadik évadának győztesei a Mokkában meséltek a versenyről. A páros női tagja egyebek mellett nehéz pillanatairól is beszélt.

Nyilván a nézők azt nem látták, de egyébként nekünk teljesen mókás kaland volt. Nem mindent lehet belesűríteni egy adásba, viszont mi nagyon élveztük az egészet. Attól függetlenül, hogy látták a kiborulásaimat – ez a showbiznisz, ahogy ugye mi említjük –, én egy nagyon mókás lány vagyok, és jól éreztem magam. Voltak nagyon-nagyon mély pillanataim, mert én a négy fal között élek, és a színpadon kívül, hogy elmegyek hétvégén fellépni, nem vagyok egy társasági ember

– fogalmazott az énekesnő, aki saját bevallása szerint ritkán jár el otthonról, ezért nagy dolog volt neki, hogy egy teljesen más környezetben kipróbálhatta magát. Ő is meglepődött, hogy egyes helyzetek mit hoznak ki belőle, számára a verseny egy önismereti tréninggel is felért.

Én úgy élem a hétköznapjaimat, hogy van egy »betegségem«, több személyiségem van. (…) Ez disszociatív személyiségzavar, mikor sokkal több személyisége van az embernek. Vannak helyzetek, amikor előjön, de aki ott van agyban, az tudja kezelni ezeket a dolgokat. Én mindig is úgy voltam, hogy vannak egyéb problémáim és betegségeim, viszont hiszem magam annyira intelligensnek, hogy fel tudom ezeket fogni, és tudom kezelni

– árulta el Nemazalány. Úgy érzi, zseniális, hogy a párja mindenben mellette áll, és maximálisan elfogadja őt.

The post „Több személyiségem van” – Nemazalány disszociatív személyiségzavaráról beszélt first appeared on 24.hu.