Válaszút elé állította felesége Sebestyén Balázst

Hetek óta azt találgatják a rajongók, tönkrement-e Sebestyén Balázs és felesége kapcsolata.     Amíg ugyanis a műsorvezető Kolumbiában forgatott, Viki megnyilvánulásai a közösségi oldalán arra utaltak, hogy nincs minden rendben közte és az RTL, valamint a Rádió1 műsorvezetője között. A Blikk megtudta, valóban adódtak nehézségei a házaspárnak az elmúlt időszakban, ám információink szerint sikerült […] The post Válaszút elé állította felesége Sebestyén Balázst appeared first on Tudasfaja.com.

Válaszút elé állította felesége Sebestyén Balázst

Hetek óta azt találgatják a rajongók, tönkrement-e Sebestyén Balázs és felesége kapcsolata.

 

 

Amíg ugyanis a műsorvezető Kolumbiában forgatott, Viki megnyilvánulásai a közösségi oldalán arra utaltak, hogy nincs minden rendben közte és az RTL, valamint a Rádió1 műsorvezetője között.
A Blikk megtudta, valóban adódtak nehézségei a házaspárnak az elmúlt időszakban, ám információink szerint sikerült rendezniük a sorokat, megmentve a házasságukat.Idén – nyolc év után – ismét Sebestyén Balázs és Vadon Jani szívatták három héten keresztül a celebeket a kolumbiai dzsungelben. A nézők örültek a páros visszatérésének – a legutóbbi, 2017-es évadot ugyanis Kiss Ramóna és Puskás Peti vezette –, ám az eddig rejtve maradt, hogy mindez komoly feszültséget szült Balázs és felesége között.A műsorvezető távolléte alatt Viki több olyan posztot és kommentet is kitett a közösségi oldalán, amelyek azt sugallták, valami nincs rendben. A műsorvezető pedig a Storynak nemrég adott interjújában mesélt arról, hogy bizony voltak nehézségek.

– Nagyon hálás vagyok neki, hogy egyedül is helytáll otthon, fantasztikus anya. Ez most egy nehéz időszak nekünk, nehezen viseljük a távollétet, de amikor csak lehet, beszélünk – mondta Sebestyén.Lapunk megtudta, a jelek nem hazudtak, kapcsolatuk valóban nehéz időszakon ment át. Balázs az elmúlt hónapokban ugyanis rengeteget dolgozott. Az állandó reggeli rádiózás mellett nyáron forgatta a Nyerő Párost, amelynek a készítése sokszor éjszakába nyúlt, majd a Kolumbiába való indulása előtt a Gyertek át! újabb évadát is befejezték. A családjára emiatt a szokásosnál is kevesebb ideje jutott, amit a felesége nem viselt túl jól.

A Blikk információi szerint a hosszú hetekig tartó tengerentúli forgatás csak olaj volt a tűzre, hiszen Vikiben még élénken élhettek a nyolc évvel ezelőtti emlékek. Balázs akkor a második gyermekük érkezése előtt utazott el a Celeb vagyok, ments ki innen! stábjával, amely nem volt jó pont a párjánál.

A népszerű műsorvezető pontosan tudta, hogy meg kell találnia az egészséges egyensúlyt a munkája és a magánélete között, mert bár futott a szekér, a családjának is szüksége volt rá. Úgy tudjuk, a párja akkor válaszút elé is állította: a karrier vagy a família? Balázs pedig megígérte, hogy visszavesz a tempóból, és többet lesz a szeretteivel. Ezután hozta meg azt a döntést, hogy a jövőben kevesebb tévés felkérést vállal családja érdekében. Talán nem véletlen, hogy 2017-ben új páros vezette a kalandreality ötödik évadát, idén azonban Balázs újra igent mondott a felkérésre.Emiatt azonban – értesüléseink szerint – már hetekkel az indulás előtt feszültség alakult ki a házaspár tagjai között. Viki nehezen élte meg férje hiányát, és ezen nem segített a köztük lévő kontinensnyi távolság. Viszont úgy értesültünk, hogy Balázs hazatérése után sikerült megbeszélniük a problémáikat. A témában kerestük Balázst, de nem akart nyilatkozni, Rist Lilla párkapcsolati szakértő viszont elmondta, a sok munka és a sok külön töltött idő még a legerősebb érzelmeket is képes kikezdeni.

– Fontos, hogy a nagy döntéseket együtt hozza meg a pár. Ha ellentétes nézőpontok vannak, az már a búcsú előtt problémákat szülhet, amelyek csak fokozódnak a külön töltött idő alatt. Ilyenkor mindig annak a félnek rosszabb, aki itthon marad, egyedül a napi gondokkal, feladatokkal. Elveszettnek, magányosnak, gondterheltnek érzi magát, és olyan sérelmek alakulhatnak ki benne, amiket később esetleg nem lehet helyrehozni. Állandóan előjöhetnek egy-egy vita kapcsán, ezért érdemes utólag megbeszélni minden fájdalmat – fogalmazott a szakember.

The post Válaszút elé állította felesége Sebestyén Balázst appeared first on Tudasfaja.com.