Valószínű, hogy már soha nem áll össze újra az East 17

A 90-es évek népszerű fiúzenekarának alapítója beszélt erről. The post Valószínű, hogy már soha nem áll össze újra az East 17 first appeared on 24.hu.

Valószínű, hogy már soha nem áll össze újra az East 17

Az East 17 a 90-es évek egyik népszerű brit fiúzenekara volt, akik a rosszfiús imidzsükkel különböztették meg magukat a riválisoktól. Mint kiderült, a zenekar létezik a mai napig, ám az eredeti felállásból egyetlen tag van már csak benne, Terry Coldwell. A BBC kérdezte őt arról, hogy várható-e reunion koncert legnagyobb slágerük, az 1994-ben listavezetővé váló Stay Another Day harmincadik évfordulója alkalmából, Coldwell azonban kiábrándította a rajongókat.

Ahogy idősödünk, egyre inkább közös nevezőre kellene jutni egymással, és mi nem jutottunk közös nevezőre. Annyiszor próbáltam már közös nevezőre hozni a zenekart, rengeteg energiát öltem bele, de valahogy sose jött össze

– mondta Coldwell, hozzátéve, hogy az új tagokkal most jól megy a zenekar, így nem hiszi, hogy valaha még összeáll az eredeti formáció Tony Mortimerrel, Brian Harvey-val, John Hendyvel.

1992 és 1997 között az East 17 tizenegy dala kúszott fel a top 10-be a slágerlistán, ezekből a már említett Stay Anorther Day hódította meg az első helyet. Leghíresebb dalukat egyáltalán nem karácsonyi slágernek szánták, de a producerek hozzáadták utólag a csengőhangokat, és így mégis az lett. Coldwell a mai napig sokszor hallja karácsonyi bevásárlás közben a boltokban szólni, és tisztában van vele, hogy sokan csak ezt ismerik tőlük, amire utal is az interjúban:

Ez lesz a hagyatékom, ha már nem én leszek itt, ami reméljük, nem következik be egyhamar.

The post Valószínű, hogy már soha nem áll össze újra az East 17 first appeared on 24.hu.