Véletlenül elküldte a közmédia egy állampolgárnak, hogy nem akarnak válaszolni neki, amikor az EP-vitára kérdezett rá

A politikai vita körüli vita hullámai olykor hibát is okozhatnak a magasabb szinteken. The post Véletlenül elküldte a közmédia egy állampolgárnak, hogy nem akarnak válaszolni neki, amikor az EP-vitára kérdezett rá first appeared on 24.hu.

Véletlenül elküldte a közmédia egy állampolgárnak, hogy nem akarnak válaszolni neki, amikor az EP-vitára kérdezett rá

A 444 egyik olvasója érdeklődött a közmédiánál arról, hogy megtartják-e a vitát az EP-választás előtt, mire nem várt fordulat történt. Az olvasó ugyanis válaszlevélben kapta meg azt, hogy a közmédia munkatársai róla, mint érdeklődő állampolgárról kommunikálnak. Mindez azért érdekes, mert a közmédia rengeteg közpénzből működik, azaz az állampolgárok adójából.

Nem tudom, hogy ő ki, gondolom valami honpolgár. Nem válaszolunk neki.

A 444 érdeklődött a közmédiánál, van-e központi utasításuk, miszerint a nézői levelekre nem válaszolnak, és amennyiben létezik ilyen, akkor kiknek az érdeklődésére reagálnak.  Egyelőre nem érkezett válasz.

A történet azért is fura, mert bár úgy nézett ki, a közmédia nem akar vitát rendezni Magyar Péter felhívására, aztán kiderült, hogy mégis megrendezi azt. Azóta Magyar Péter is közzétette a feltételeit.

Kapcsolódó
Magyar Péter nem vesz részt a köztévé vitáján, ha az nem élőben, főműsoridőben lesz
Bizonyos körülmények mellett szerinte nincs értelme a vitának.

The post Véletlenül elküldte a közmédia egy állampolgárnak, hogy nem akarnak válaszolni neki, amikor az EP-vitára kérdezett rá first appeared on 24.hu.