VV Merci sok negatív kommentet kapott az orra miatt, így megműtteti majd, mert már őt is zavarni kezdte

Ez nem hangzik túl egészségesnek. The post VV Merci sok negatív kommentet kapott az orra miatt, így megműtteti majd, mert már őt is zavarni kezdte first appeared on 24.hu.

VV Merci sok negatív kommentet kapott az orra miatt, így megműtteti majd, mert már őt is zavarni kezdte

VV Mercivel a Fókusz stábja készített riportot a plasztikai műtétek témájában. Tudniillik, a ValóVilág 10 harmadik helyezettje megműttette a mellét és feltöltette a száját is. A vőlegénye örült ennek, családja kevésbé.

Engem zavart, hogy kicsi a szám vagy a cicim. Szerettem volna, hogy ne egy bazi nagy dolog legyen, de normális méretű. Így voltam a számmal is. Fel van töltve. Vannak olyanok, akik a külvilágnak csináltatják meg, illetve azért, mert bántást kaptak esetleg, és szóltak miatta, jaj, csúfolták. Én nem ezért csináltattam, engem zavart. A vőlegényem örült neki, mint minden pasi. Azt mondta, előtte is szép, tökéletes voltam. A családom már kevésbé. Elfogadják mindenkin, akin van, csak ne rajtam legyen. De már kezdik elfogadni.

VV Merci azt gondolja, ez most a szépségideál, barátnői is voltak már plasztikai műtéten.

Még egy dolgot megcsináltatok majd: az orrom lesz az, ugyanis erre tettek régebben megjegyzéseket.

A valóságshow-hős azt mondja, nyilván nem kellene, hogy zavarják ezek a kritikák, amiket például az orrára kapott, de egy idő után már ő is úgy kezdett az érzékszervre tekinteni, amit nem tart konvencionálisan szépnek.

The post VV Merci sok negatív kommentet kapott az orra miatt, így megműtteti majd, mert már őt is zavarni kezdte first appeared on 24.hu.