Közel 20 éve ugyanazt a farmert hordja egy nő, még soha nem mosta ki

Maga sem gondolta volna, hogy ilyen hosszú ideig fogja viselni a nadrágot. The post Közel 20 éve ugyanazt a farmert hordja egy nő, még soha nem mosta ki first appeared on 24.hu.

Közel 20 éve ugyanazt a farmert hordja egy nő, még soha nem mosta ki

Egy nő bevallotta, hogy a mai napig hordja a közel két évtizede megvásárolt a farmerét és azóta sem mosta ki – írja a vt.

Sandra Wallis minderről a Steph’s Packed Lunch című műsorban beszélt, az említett részt a TikTokon is megosztották, eddig közel 600 ezerszer nézték meg.

@sandrawallis0 How often should you wash your jeans? #jeans #jeanschallenge #jeanshack #denim #wash #washing #fashion #fashiontiktok #clothes #trousers #CapCut #stephs #stephspackedlunch #channel4 #daytimetv #daytimetvshow #daytimetvtalk #stephmcgovern #stephmcgovernslunchmates #lunchmatesandra #sandralunchmate #energy #energysaving #savingenergy #tipsonenergysaving #savemoney #savemoneytips #savemoneyadvice #savemoneyhack #savemoneytipsandtricks #washingjeans #howtowashjeans #clothing ♬ original sound - Sandra Wallis

A 60 éves leedsi nő a Marks & Spencernél vásárolta a farmert 2004-ben, amikor a lánya született. Azzal a szándékkal vette meg, hogy hosszú ideig használni tudja, de arra ő sem számított, hogy ilyen sokáig fogja majd hordani.

A nő elismerte, hogy évente csak egyszer veszi fel a farmert, így szerinte annyira nem is tragikus a helyzet. Wallis reagált arra is, hogy egyes szakértők szerint minden 20. viselet után ki kellene mosni a farmert.

Még van két évem!

– mondta.

A nőt sokan támadták a TikTokon, a többség szerint undorító és nem higiénikus ennyi ideig hordani egy farmert, volt olyan, aki egyenesen hajléktalannak nevezte Wallist.

A nő azonban azt mondta, nem fogja gyakrabban mosni a farmerét, csak azért, hogy megfeleljen másoknak.

Korábban arról számoltunk be, hogy egyes szakértők szerint érdemes havonta kimosni a famert, Wallis logikáját követve így még legalább 10 évig hordhatná a nadrágot.

The post Közel 20 éve ugyanazt a farmert hordja egy nő, még soha nem mosta ki first appeared on 24.hu.